Español (Formal Internacional) (ES)Català

Descompte 5€
De l' 1 al 23 de Setembre

Fes clic aquí
RESTEN:
d h m s

Reglament 10K

 

fotoreglament2

 

1.- El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona,  amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza, la 26a Mitja Marató + 10 k. “Ciutat de Tarragona”.

2.- La cursa, limitada a 1.000 participants, se celebrarà el diumenge 26 de novembre de 2017, amb sortida a les 10.00 h. des del vial Vidal i Barraquer.

3.- La distància, homologada per la Federació Catalana d’Atletisme, serà de 10.000 metres.

4.- El circuit restarà tancat, parcialment, al trànsit.

5.- L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o la identitat de l’atleta. Els/les menors de 18 anys, hauran d’aportar una autorització paterna per tal de poder formalitzar la seva inscripció.

6.- Per poder participar i optar a classificar-se  s’ha de dur el dorsal en un lloc ben visible en el tors

7.- Categories:

Masculí 

 Femení

Anys 

1

6

 any 97 i posterior

2

7

anys 80 al 96 

3

8

anys 70 al 79

4

9

anys 60 al 69

5

10

  Anteriors a l’any 60

 

 

 

 

8.-  Seran premiats els 5 primers de la categoria general masculina, les 5 primeres de la categoria general femenina, així com els 3 primers de cada categoria.
El club masculí/femení guanyador/a, serà aquell que obtingui el millor temps, sumant el temps dels tres primers classificats de l’equip.

Aquells qui tinguin trofeu a la classificació general no en tindran a la seva categoría.

9.- Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Jutge Àrbitre, acompanyades de 50€, com a dipòsit, i només seran acceptades, fins 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En el cas de ser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit.

Aquesta competició es regirà d’acord amb la Normativa de Curses de Fons de la FCA i tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF.

10.- L’avituallament, d’aigua, serà cada cinc quilòmetres aproximadament.

11.- Avituallament líquid i sòlid a tots els participants que passin per meta.

12.- L’organització podrà sancionar a tot aquell corredor que es mostri despectiu amb l’organització i/o atletes.

13.- És aconsellable que totes les persones que vulguin participar-hi es facin un reconeixement mèdic previ, així com els pares/mares/ que signen autoritzacions a menors es faran responsables dels seus fills, conforme ells poden practicar qualsevol activitat esportiva, amb el consentiment mèdic corresponent, tot acceptant la reglamentació en el moment de la inscripció, validant que el menor és apte per la pràctica esportiva. L’organització, per la seva banda, donarà d’alta una assegurança per cada participant, així com un dispositiu mèdic pel bon funcionament de les proves (ambulàncies i punts de primers auxilis en el recorregut).

14.- Les inscripcions es tancaran cinc dies abans de la cursa, o bé quan s’hagi arribat a 1.000 inscrits que és el nombre màxim.

15.- El PMET i la FCA, no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició.

16.- Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les dels resultats si acaben la cursa. D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades, incloses aquelles que siguin de suport gràfic, fotogràfic, sonor, videogràfic o de qualsevol altra naturalesa, s’inclouran en el fitxer activitats populars, de responsabilitat del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, així com per informar-lo de les activitats esportives organitzades pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. En cap cas es cedirà aquestes dades a terceres persones, solament a les entitats publiques o privades que per llei han d’accedir a aquestes dades, en tot cas i, conforme al que disposen els articles 15 i 16 de la llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, en qualsevol moment, les persones interessades gaudeixen del dret d’accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades per mitjà d’un escrit a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb la referència “Protecció de Dades Personals” , sempre amb la seva còpia del DNI o document equivalent, que en donarà trasllat a l’entitat responsable del fitxer.

17.- El/la  participant, pel fet d’inscriure’s a la prova, autoritza expressament a l’organitzador, la FCA i als patrocinadors a utilitzar les imatges fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic.

18.- La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament.

19.- Devolucions: Les sol·licituds de devolucions hauran d’estar presentades, sempre, abans del dia de la cursa, per a què siguin estudiades per la comissió tècnica organitzadora, que serà la que decideixi a quins dels sol·licitants correspon retornar l’import abonat.

20.- Suspensió de l'activitat: Si el PMET considera que per algún motiu la celebració de l'activitat posa en risc la seguretat o la integritat física dels participans, es podrá ajornar o suspendre l'activitat.  En aquest cas, no procedirà la devolució de l'import de la inscripció.